depositphotos_74389733-stock-photo-white

IK HEB VRAGEN OVER MIJN JOB EN CARRIERE...

Loopbaancoaching

Positive Vibes logo.png

GRATIS KENNISMAKING

Missie

VDAB - Fluitend naar je werk.jpg

Coachen of mentorship. Dieper inzoomen, naar de essentie gaan en daar verder op gaan. Kijken of je "echt" wil veranderen en wat is er nodig om tot een "verandering" te komen. 

Mijn missie bij het coachen is mensen tot hun essentie te brengen.

Geen sluier er om heen. Echtheid, authenticiteitTot oplossingen komen. De verandering tot stand brengen. Doch hoeft het niet hard te zijn of zo. Met humor, interactief, creativiteit,... 

Omdat spanning niet tot resultaat brengt. Spanning doet de snaar springen. Ontspanning maakt ruimte tot het proces van verandering. Opent jouw zicht om out-of-the-box te denken en te kijken, ruimer dan je keek, zicht in andere richtingen...

Anders denken!

Wat is positief zijn? Een sluier om te verbergen wat er niet is.

Doorprikken van een valse realiteit.

Mijn missie is luisteren en vragen stellen om jou zelf tot jouw essentie te doen komen zodat je het zelf wil; de verandering.

Mijn missie is om jou te laten ervaren, voelen, ontdekken dat je dat echt wilt en wie je bent.

Ook als bedrijf. Het bedrijf begint bij de topmanager. De maatschappij begint bij zijn (regerings)leiders, beleidsvoerders. Dat zijn mensen. Het gaat om mensen en emoties.

Het begint bij jou.

Loopbaancheques

De loopbaanbegeleiding kan via loopbaancheques van de VDAB. Hiervoor ben ik gaan samenwerken met Positive Vibes. Alleen al de naam vertelt al iets over de aanpak. Vanuit een positieve ingesteldheid. Dat past volledig met mijn aanpak en dat klikt met dit team van fijne en bekwame mensen.

Meer over mij lees je op de site van Positive Vibes: 

https://www.positivibes.be/loopbaancoach-jozef-swaerts

Meer info over de loopbaancheques vind je op deze pagina en uiteraard ook de link naar de VDAB site waar alle informatie terug te vinden is:

https://www.positivibes.be/loopbaancheque-praktisch

GRATIS KENNISMAKING

Mezelf leven, het is niet voor niets mijn bedrijfsnaam.

Het meest ideale is dan ook dat je in je job goed zit.
Je gaat graag werken.

Je krijgt er energie van. Je doet het graag.

Je voelt je helemaal jezelf.

 

Als je dit leest dan is dat misschien omdat je er aan twijfelt dat het zo is. Of je hebt al ergens beslist; ik wil wat anders gaan doen. Wat het ook is, het is tijd om ergens verandering te brengen in jouw job of situatie. Wat is het?

  • Ik doe dit werk omdat ik er voor studeerde.

  • Mijn ouders wouden dit.

  • Het verdient goed, maar ik word er niet blij van (gouden kooi ?)

  • Ik heb verkeerde keuzes gemaakt.

  • Ik vraag me toch af of ik wat meer met mijn talenten kan doen.

  • Er is geen groei in mijn carrière.

  • De collega's liggen me niet.

  • Past de job bij mijn karakter.

  • Tijd voor wat anders.

  • ..

En het is allicht een combinatie van redenen. Misschien weet je het niet eens maar je voelt je niet goed bij wat je doet, twijfelt of denkt er toch over na: Waarom ben ik dit aan het doen?

Tijd om tijd te nemen en in kaart te brengen wat je nu wil met je leven en je job.

Dat heb je zelf te doen. Maar wat hulp en ondersteuning maakt het gemakkelijker. In gesprek, met oefeningen of een kompas krijg je heel wat inzichten waar je misschien nog niet aan dacht of over nadacht.

Gratis kennismakingsgesprek

Graag help ik je daarbij. Neem gerust contact voor een gratis kennismakingsgesprek. Een klik tussen een coach en jou is belangrijk om in vertrouwen te kunnen werken en te delen.

Ik heb heel wat te delen vanuit een lange carrière waar ik in meerdere richtingen een pad bewandelde. Zowel als leidinggevende bankdirecteur alswel ICT, administratief en verkoopgericht. Dat helpt om me in te leven in jouw situatie. 

Ik heb ook steeds opnieuw keuzes gemaakt en uiteindelijk een totaal andere keuze en daar mijn hart in gevolgd. Geen gemakkelijk pad. Maar mijn ervaring en kennis wil ik met jou, die ook keuzes wil maken, delen. 

Wat houd je tegen? Een heel belangrijke vraag. 

Ik hou van een totaal aanpak. Dat wat nodig is bekijken we in een eerste gesprek.