top of page
depositphotos_74389733-stock-photo-white

VOOR UITVAARTSZORG ONDERNEMERS

Ritueelbegeleiding

Je bent een uitvaartzorg of begrafenisondernemer en je biedt aan de nabestaanden ook een afscheidsplechtigheid aan. Dan kan ik voor jullie de plechtigheid maken en voorgaan.

Jouw bedrijf staat voor kwaliteit, verzorgd, sereen, waardevol en respectvol. Dan ben ik je partner.

De nabestaanden verdienen een mooi afscheid. De overledene een waardevolle uitvaart.

Voor jou is het belangrijk dat jouw waarden en eigenheid voorop staan. De mensen in jouw regio kennen jou en komen speciaal tot bij jou om hun geliefde deze laatste dienst te geven.
Voor de nabestaanden is het belangrijk gehoord te worden, een mooi afscheid met woorden die ze herkennen als zijnde die van hen.

Kennismaken & samenwerking

Indien we elkaar nog niet kennen, dan kom ik graag langs om kennis te maken. We bespreken jullie aanpak en behoeften. Kijken waar ik tegemoet kan komen en waar de meerwaarde van de samenwerking kan zijn.

Plechtigheden

Heb je een plechtigheid en wil je beroep op me doen, mail me en ik kijk of ik die dag vrij ben voor een plechtigheid.
Ik neem contact op met de nabestaanden voor een gesprek en bespreek wat mogelijk is en de verlangens zijn voor een zo bijzonder mogelijk afscheid. Wat voor hen een onvergetelijk moment mag worden.

De plechtigheden kunnen doorgaan waar gewenst. In de aula van jouw bedrijf, in het crematorium of daar waar de mogelijkheden zich voordoen.

Persoonlijk karakter

Ik hou er van het persoonlijk te maken. Buiten het levensverhaal, schrijf ik graag zelf teksten die typerend zijn voor de familie en de overledene. Ik zoek een gedicht dat treft en passend is en eventueel schrijf ik deze ook zelf.

Graag zie ik jullie binnenkort weer. 

Dank je wel voor de samenwerking!

Wil je met me kennismaken en de mogelijkheden bespreken om uw uitvaartplechtigheden te verzorgen? 

Logo Jozef Swaerts_DEF-1_edited_edited.p

INTERESSE IN SAMENWERKING?  

signal-2021-04-17-101531_edited_edited.p
hortensia
bottom of page