top of page
depositphotos_74389733-stock-photo-white

VOOR UITVAARTSZORG ONDERNEMERS

Ritueelbegeleiding

Je bent een uitvaartzorgondernemer en je biedt aan de nabestaanden een mooie afscheidsplechtigheid aan.
Het drukke leven, en je wil kwaliteit, service en aandacht voor de mensen die in rouw zijn. Dan geef je deze taak uit aan de ritueelbegeleider die dagelijks en enkel met de ceremonie bezig is. En hier wil ik wat voor jou en je klanten betekenen.

Staat jouw bedrijf voor kwaliteit, verzorgd, sereen, waardevol en respectvol, dan ben ik je professionele partner.

Niets zo belangrijk als afscheid nemen in een ritueel voor hen die zijn heengegaan. En om het rouwproces te ondersteunen.

Voor jou is het belangrijk dat jouw waarden en eigenheid voorop staan. De mensen in jouw regio kennen jou en komen speciaal tot bij jou om hun geliefde deze laatste dienst te geven.
Voor de nabestaanden is het belangrijk gehoord te worden, een mooi afscheid met woorden die ze herkennen als zijnde die van hen.

Kennismaken & samenwerking

Indien we elkaar nog niet kennen, dan kom ik graag langs om kennis te maken. We bespreken jullie aanpak en behoeften. Kijken waar ik tegemoet kan komen en waar de meerwaarde van de samenwerking kan zijn.

Plechtigheden

Heb je een plechtigheid en wil je beroep op me doen, mail me en ik kijk of ik die dag vrij ben voor een plechtigheid.
Ik neem contact op met de nabestaanden voor een gesprek en bespreek wat mogelijk is en de verlangens zijn voor een zo bijzonder mogelijk afscheid. Wat voor hen een onvergetelijk moment mag worden.

De plechtigheden kunnen doorgaan waar gewenst. In de aula van jouw bedrijf, in het crematorium of daar waar de mogelijkheden zich voordoen.

Persoonlijk karakter

Ik hou er van het persoonlijk te maken. Buiten het levensverhaal, schrijf ik graag zelf teksten die typerend zijn voor de familie en de overledene. Ik zoek een gedicht dat treft en passend is of schrijf deze ook zelf.

Graag zie ik jullie binnenkort weer. 

Dank je wel voor de samenwerking!

Wil je met me kennismaken en de mogelijkheden bespreken om uw uitvaartplechtigheden te verzorgen? 

Logo Jozef Swaerts_DEF-1_edited_edited.p

INTERESSE IN SAMENWERKING?  

signal-2021-04-17-101531_edited_edited.p
hortensia
Lucht over overgaan.png
bottom of page