top of page
depositphotos_74389733-stock-photo-white

LOSLATEN EN OPNIEUW BEGINNEN

Mijn verhaal

Van jongs af aan is mijn passie muziek maken, het ritme zit me in het bloed en ik ben gaan drummen.
Na de schooluren naar de muziekschool, een stevige rockband,... 

Ik hou van dansen, zingen, alles wat creatief is en dingen bedenken.
Van een goede diepgaande babbel en wie ben jij ?

Ondertussen een gezin gesticht en fiere vader. Een carrière in de financiële wereld, van informaticus, trainer naar de business als kantoor-directeur.

Voelde ik de passie voor mens en creatie en koos ik een nieuwe weg in te slagen en ontdekte een ander talent. Dat van schrijven. Ik heb het niet van vreemden, mijn vader schreef ook graag teksten.

Zo kwam ik bij de uitvaartzorg terecht als ritueelbegeleider bij Hansen. Een match waar mijn talenten en interesses tot zijn recht komen.
De link met andere rituelen was er eigenlijk al. Zoals het huwelijksritueel.

jozef in bootje_edited.jpg

MEER WETEN?

Ritueelbegeleiding.

Een samen gaan van mooie teksten schrijven en brengen, de kunst van woorden die herkent worden en raken, en dat samen met een ritueel. Ritueel is vorm geven aan een bijzonder levensmoment van geboorte tot de dood, over huwelijk en belangrijke momenten waar het leven een nieuwe fase kent, tot de veranderingen die om aandacht en bekrachtiging vragen.

Loslaten van het oude, het nieuwe verwelkomen. Een sereen moment, stilte, vreugde, het leven vieren, ook wat voorbij is eren.

KLankmeditatie, en -ontspanning. Een ritueel van loslaten en nieuw begin.

Geniet van de klanken uit verre landen, laat de frequenties, de trillingen, jouw lichaam en geest ontspannen. Loslaten van oude energie, klaar zijn om het nieuwe te ontvangen. Samen delen van de ervaringen die diep gaan. Het ongewone doen ontdekken en herkennen.

Shadow on Concrete Wall

Schrijf jouw verhaal, eer jouw unieke zijn. 
Beleef ten volle jouw waar zijn.

Het leven vieren, nu en wat geweest is.

depositphotos_74389733-stock-photo-white
bottom of page